
قطعی برق نباید بر سایتهای آب شیرین کن قشم اعمال شود
فرماندار قشم گفت: سال گذشته قطعی برق در قشم باعث قطع شدن آب نیز شد که باید برای پایداری برق سایتهای آب شیرین کن برنامه مشخصی تدوین شود.
به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از ایرنا، محمد محمد حسینی روز چهارشنبه در نشست با مسوولان آب و برق و اصحاب رسانه قشم با اشاره به اهمیت مسایل پدافند غیر عامل «دفاع بدون سلاح» افزود: قطعی برق آب شیرین کن ها در هنگام قطعی برق پذیرفتنی نیست و باید برای رفع این مشکل راه حل مناسبی در نظر گرفت.
وی ادامه داد: باید ترتیبی اندیشیده شود که خط انتقال برق جداگانهای برای سایتهای آب شیرین کن و ایستگاههای پمپاژ در نظر گرفته شود.
فرماندار قشم همچنین با اشاره به مشکلات تامین آب قشم تصریح کرد: جزیره قشم که در میان آب قرار گرفته، تشنه آب است و رفع این مشکل کاری فردی نیست.
وی با انتقاد از برخی رویههای موجود در جزیره قشم مبنی بر رفع مشکل آب با یک نشست یا مذاکره، افزود: حل کامل مشکل آب قشم امری جمعی است که از مطالبهگران، تا مسوولان دولت و منطقه آزاد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، امامان جمعه و جماعات و افراد دارای تریبون در آن سهیم هستند.
محمد حسینی توضیح داد: اقشار مختلفی در ایجاد مطالبه تامین آب و رساندن این مطالبه درست مردم به مسوولان مربوطه سهیم بودهاند و درست نیست که برخی با عکس یادگاری آن را به نام خود مصادره کنند.
وی اظهار داشت: مردم آگاه و ناظر رفتار مسوولان در بحث رفع مشکل آب هستند و همدلی و همافزایی مسوولان میتواند در تحقق این هدف موثر باشد.
فرماندار قشم با اشاره به افتتاح طرحها و ابرپروژهها در این شهرستان افزود: در بهرهبرداری این طرحها باید پیوست عدالت نیز دیده شود و در قالب آن مشکلات مردم رفع شود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین سازمان منطقه آزاد قشم باید به عنوان مسوولیت اجتماعی خود برای رفع مشکلات مردم همراهی کند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.