امروز : ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۳:۰۰
صفحه نخست | آشپزی | طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی

اخبار :
منتشر شده در ۲۷ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۵۶

مواد لازم طرز تهیه سیب زمینی پفکی مخصوص

  • سیب‌ زمینی: ۴ عدد بزرگ (بسته به تعداد نفرات می‌توانید مقدار بیشتر یا کمتری سیب‌ زمینی در نظر بگیرید)
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده پفکی مخصوص

با مراحل طرز تهیه سیب سرخ شده همراه ما باشید.

مرحله اول؛ بلانچ کردن سیب زمینی

برای این‌که سیب‌ زمینی ترد و پفکی و خوشمزه رستورانی درست کنید باید ابتدا سیب‌زمینی‌ها را «بلانچ» کنید. برای بلانچ کردن ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به اندازه بزرگ و به قول عامه مردم «دراز» خلال کنید و سپس بلانچ کنید. بهتر است قطر سیب‌زمینی‌ها کم نباشد و کمی ضخیم باشند (قطرشان کمتر از یک سانتی‌متر نباشد).

روش بلانچ کردن به این ترتیب است که در یک قابلمه مناسب آب را جوش بیاورید و سپس به مدت یک دقیقه سیب‌زمینی‌ها را در آب جوش بیندازید. بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد بریزید و آبکش کنید.

مرحله دوم؛ اضافه کردن ادویه به سیب‌ زمینی‌ها

بعد از آبکش کردن، سیب‌ زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌های مورد علاقه‌تان مزه‌دار کنید. در‌واقع ادویه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی همان نمک و کمی هم فلفل قرمز یا سیاه است که می‌توانید فلفل را هم حذف کنید.

مرحله سوم؛ سرخ کردن سیب زمینی

حالا در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید. سیب‌زمینی به این سبک بسیار ترد و و طلایی و البته مغز‌پخت می‌شود.

مرحله آخر؛ سرو کردن سیب زمینی مخصوص با انواع سس‌ها

سیب‌زمینی‌های سرخ شده را روی یک حوله تمیز یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. این پیش‌غذای لذیذ را با سس محبوب‌تان نوش جان کنید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده

این مدل سیب‌زمینی سرخ کرده رستورانی با سس قارچ و پنیر و نیز سس کچاپ بسیار دلچسب و لذیذ می‌شود. سیب زمینی سرخ کرده رستورانی پفکی به سبک مک دونالد به همین ترتیب درست می‌شود و نیاز به پودر سوخاری و هیچ چیز دیگری ندارد.

 

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=15677

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *