به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از صدا و سیما مرکز خلیج فارس، رئیس اداره جنگل، منابع طبیعی وآبخیزداری هرمزگان گفت: امسال مردم ساحل نشین جاسک، سیریک، بندرعباس، میناب، قشم، بندرخمیر و بندرلنگه دو میلیون اصله نهال های تولید شده را در دهانه رودخانهها و محل جزر و مد دریا میکارند.
عبدالعزیز کرد افزود: حفاظت از خاک و سواحل در برابر امواج و طوفانهای دریایی، سرسبزی سواحل وکرانههای خلیج فارس، کاهش آلودگی آب دریاها، ایجاد محلی امن برای زیست پرندگان- حشرات و تکثیرآبزیان، کاهش دمای محیط سواحل و ایجاد نقاط مستعد برای توسعه گردشگری و اکوتوریسم از اهداف تولید و کاشت نهالهای حراست.
وی گفت: رویشگاههای طبیعی جنگلهای مانگرو از غرب به شرق هرمزگان؛ منطقه سایه خوش شهرستان بندرلنگه، بندرپل شهرستان بندرخمیر، خورخوران قشم، خور تاسبر بندرعباس، منطقه تیاب وکلاهی میناب ، خورآذینی سیریک و منطقه کوه مبارک شهرستان جاسک است.
جنگلهای حرا بر روی خاکهای لجنی ناشی از رسوب حاصل از فرسایش سواحل رشد میکنند و با جزر و مد آب، در دریا شناور میشوند و این ویژگی، راز شگفتی جنگلهای اسطورهای حراست.
تنها ۵۵ کشور دنیا و ۱۴ کشور آسیایی دارای سطوح وسیعی از جنگلهای حرا است.
از نظر وسعت جنگلهای مانگرو، ایران رتبه ۴۳ را در دنیا دارد.
سطح این جنگلهای در هرمزگان بیش از ۲۰ هزار هکتار است که درمیان کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشترین سطح جنگلهای طبیعی مانگرو را داراست.