امروز : ۶ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۷:۳۲
صفحه نخست | اجتماعی | هرمزگان قطب توسعه هنرستانی در مجموعه آموزش‌وپرورش کشور

هرمزگان قطب توسعه هنرستانی در مجموعه آموزش‌وپرورش کشور

منتشر شده در ۷ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۲

محمد قویدل مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان صبح امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: این اداره با دارابودن ۲۳ منطقه آموزشی و بیش از ۴۵۳ هزار نفر دانش‌آموز، ۴۷۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار نفر پرسنل درحال‌خدمت به مردم است.

به گفته وی، اداره کل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان توانست رتبه دوم کشوری را در شاخص‌های عمومی و اختصاصی در بین ادارات کل آموزش‌وپرورش استان‌های کشور کسب کند.

 استارت نخستین هنرستان جوار استان

محمد قویدل افزود: از دیگر موفقیت‌های آموزش توجه به آموزش‌های فنی و مهارتی است. امروز ما با افتخار اعلام می‌کنیم استان هرمزگان به‌عنوان قطب توسعه هنرستانی در مجموعه آموزش‌وپرورش کشور شناخته شده و معرفی شده  است. با حمایت استاندار هرمزگان تفاهم‌نامه ایجاد ۱۵ هنرستان و رشته محل جدید به‌صورت هم‌زمان با همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی در استان  در این دو سال اخیر موفق شدیم ۲۷ هنرستان جوار کارخانه، هنرستان جوار کارگاه و هنرستان‌هایی متناسب با توسعه اقتصادی استان هستند ایجاد کنیم. سال قبل برای اولین‌بار نخستین هنرستان جوار استان در رشته بهیاری را استارت زدیم که تأمین نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان است. هنرستان‌های استان اکنون با ۷۰ رشته کاردانش و ۳۰ رشته فنی و حرفه‌ای  و با ۴۷۱۵ دانش‌آموز هنرستانی در رتبه سوم کشور آماردانش آموز هنرستانی قرار دارند.

توسعه مدرسه تک دانش آموزی در دورترین روستاها

وی خاطر نشان کرد: پوشش تحصیلی در متوسطه اول جزو سنینی است که میزان ترک تحصیل در آن در کشور بالا است. آخرین آمار در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ برگرفته از سامانه ملی‌پوشش تحصیلی، ما در دوره متوسطه اول ۸۸٫۳۱ در دوره دوم ۷۷٫۶۴ است که جزو استان‌های میانی کشور هستیم و در دوره ابتدایی هم مخصوصاً در پایه اول ابتدای بافاصله حدود یک درصد بالاتر از میانگین کشور هستیم که حدود ۹۹ درصد هستیم. این عدد یک کار بزرگی است که ما توانستیم مدارس در دوره ابتدایی طوری توسعه بدهیم که در حال حاضر ۱۱ مدرسه با تک دانش‌آموز داریم. با ۵ مدرسه تک دانش‌آموز در روستای بشاگرد شناسایی کردیم ۱۶ مدرسه با یک دانش‌آموز برای یک نفر دانش‌آموز که در دورترین روستای استان امکان تحصیل در دوره ابتدایی فراهم می‌کنیم.

راه اندازی فضاهای معطل مانده آموزش و پرورش

قویدل همچنین عنوان کرد: در دو‌ساله اخیر ۱۸۰۰ فقره سند املاک و اراضی آموزش‌وپرورش تحصیل شده و توانستیم بیست و سومین منطقه آموزشی استان را در منطقه لیردف شهرستان جاسک ایجاد و افتتاح کنیم. راه‌اندازی فضاهای معطل‌مانده آموزش‌وپرورش پس از سال‌ها وقفه فعالیت و راه‌اندازی تنها استخر دانش‌آموزی استان پس از ۳ سال وقفه و تعمیر و راه‌اندازی مجدد تنها اردوگاه دانش‌آموزی استان پس از ۱۰ سال وقفه در کنار راه‌اندازی مجدد تنها سینمای دانش‌آموزی استان پس از پس از ۵ سال وقفه از جمله دیگر کارهای شاخص دو‌ساله اخیر در آموزش‌وپرورش هرمزگان است.

قویدل همچنین از راه‌اندازی و فعال‌سازی کانون فرهنگی تربیتی غدیر بندرعباس پس از ۳ سال وقفه و تعمیر تجهیز و راه‌اندازی درمانگاه فرهنگیان استان خبر داد و گفت:  بخش‌های جدید نظیر سونوگرافی، ارتوپدی و… در درمانگاه فرهنگیان نیز به‌تازگی راه‌اندازی شده است. وی از کسب رتبه سوم کشوری در حوزه پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی از سوی اداره کل آموزش‌وپرورش هرمزگان نیز خبر داد و تصریح کرد: ساخت ۱۰ سوله ورزشی در قالب طرح سردار شهید سلیمانی با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال و احداث بیش از ۳۰ زمین چمن ورزشی مصنوعی در قالب طرح شهید سلیمانی با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال از جمله دیگر اقدامات صورت‌گرفته است.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=13826

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تبلیغات