امروز : ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۴۱

اسکله‌های مسافری و گردشگری قشم تعطیل است

منتشر شده در ۱۸ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۸
اسکله‌های

به گزارش پایگاه خبری قشم؛ علی اشتری گفت: کلیه ترددهای مسافری از اسکله‌های قشم به مقصد بندرعباس و جزایر لارک و هرمز متوقف شده است.

وی ادامه داد: هم اکنون سرعت بادهای شمال شرقی به ۳۴ نات و ارتفاع امواج هفت پا رسیده‌است.

رییس اداره بنادر و دریانوردی قشم تصریح کرد: همچنین وسعت دید در سطح دریا به چهار کیلومتر کاهش یافته است.

وی افزود: پایش دریا به صورت مستمر انجام می‌گیرد و در صورت فراهم شدن شرایط، این بندر فعال می‌شود.

اشتری تصریح کرد: منطقه گردشگری هنگام نیز برای امروز به طور کامل تعطیل اعلام می‌شود.

وی افزود: از مردم درخواست می‌شود تا در اسکله‌های گردشگری شیب دراز و کندالو تجمع نکنند.

رییس اداره بنادر و دریانوردی قشم خاطرنشان کرد: تردد لندینگ‌کرافت در بنادر لافت و پُهل برقرار است و مسافران می‌توانند از این مسیر به سرزمین اصلی تردد کنند.

اسکله‌های گردشگری در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل و گوران شهرستان قشم فعالیت می‌کنند. این شهرستان ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=4417

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

تبلیغات