امروز : ۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۱۱
صفحه نخست | آشپزی | خورش کاری ویندالو؛ یکی از محبوب ترین کاری های هندی

خورش کاری ویندالو؛ یکی از محبوب ترین کاری های هندی

اخبار :
منتشر شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۱۵

ویندالو یک غذای بسیار تند و آتشین، اما این غذا آن‌چنان هم تند نیست. این غذای لطیف و پیچیده، آثار استعمار را بر آشپزی در طی قرن‌ها به ما نشان می‌دهد.

مواد لازم

برای ۴ تا ۶ نفر

  • ۲ عدد پیاز بزرگ پوست‌کنده و خردشده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
  • ۱ قاشق غذاخوری دانه خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر کاملا ریزشده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه کاملا ریزشده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر گشنیز
  • یک‌چهارم قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • ۱ کیلوگرم گوشت گوساله خردشده در قطعات کوچک (یا مرغ)
  • ۳۷۵ میلی لیتر آب (یک و نیم لیوان)
  • برنج پخته یا نان گرم برای سرو غذا
  • نمک به مقدار کافی

مواد اولیه برای تهیه خمیر ماسالا

  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری تخم شنبلیله
  • ۱ قاشق چای‌خوری زیره سبز
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۶ تا ۸ عدد فلفل چیلی خشک‌شده
  • ۱ عدد چوب دارچین (چهار سانتی‌متر)
  • ۲ عدد دانه هل
  • ۲ قاشق چای‌خوری آب

 

دستور پخت

ویندالوی گوا

ویندالو در گوا ابداع شد. عکس از «جاشوا رسنیک» (Joshua Resnick)

۱. پیازهای خردشده را در یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا رنگ آن‌ها کاراملی شود. با استفاده از خردکن، مخلوط پیاز و روغن را آن‌قدر ریز کنید تا تبدیل به یک خمیر یک‌دست شود و سپس آن را کنار بگذارید.

۲. سرکه و شکر قهوه‌ای را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳. دانه‌های خردل را در ماهیتابه‌ای که پیازها را در آن آماده کردید، سرخ کنید تا صدای جلز‌و‌ولز آن‌ها دربیاید، سپس سیر و زنجبیل ریزشده را به آن اضافه کنید و به‌مدت دو دقیقه به سرخ‌کردن ادامه دهید.

۴. پودر زردچوبه، گشنیز و نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس قطعه‌های گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن بیفزایید و به‌مدت ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای شود. سپس محتویات ماهیتابه را خالی کنید و کنار بگذارید.

۵. خمیر ماسالای خانگی خود را با مخلوط و خردکردن تمام مواد اولیه در یک خردکن یا هاون، درست کنید.

۶. روغن باقی‌مانده را در همان ماهیتابه اصلی بریزید و خمیر ماسالا و پیازی که قبلا تهیه کرده‌اید را برای دو دقیقه مخلوط و سرخ کنید. سپس این مخلوط را در ترکیب آب و سرکه و شکر که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و هم بزنید.

۷. تکه‌های قهوه‌ای گوشت گوساله (یا مرغ) را به آن اضافه کنید و تا زمانی که گوشت نرم و ترد شود، به پختن آن ادامه دهید. غذای شما زمانی که آب گوشت، سس مانند و غلیظ شود، آماده است و می‌توان آن را با برنج پخته یا نان گرم سرو کرد.

مشاهده خوشمزه قبلی: بال کبابی اسپایسی

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=26174

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =

تبلیغات