مواد لازم
- ۵۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
- ۲ عدد پیاز بزرگ
- ۲ حبه سیر
- ۲ عدد سیبزمینی متوسط
- ۱ عدد فلفل دلمهای متوسط
- ا عدد گوجهفرنگی
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- زعفران بهمقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه بهمقدار مناسب
- روغن مایع بهمقدار کافی
مقادیر بالا برای مصرف ۳ نفر مناسب است و در صورت استفاده از مرغ غیرفریزری، آمادهسازی مواد ۱۵ دقیقه طول میکشد. طرز تهیه واویشکا مجلسی مرغ با این روش ۴۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
- ابتدا پیازها را بهصورت خلالی درشت خرد کنید و در روغن با حرارت متوسط تفت دهید. وقتی پیازها طلایی شدند، دو حبه سیر رندهشده را به تابه اضافه کنید.
- سینههای مرغ را بهصورت نواری و با ضخامت ۲ سانت برش بزنید و به تابه اضافه کنید.
- فلفل دلمهای خردشده را بههمراه ادویههای دلخواه در تابه بریزید تا بوی مرغ گرفته شود.
- گوجه فرنگی را رنده و بههمراه رب و زعفران تازهدم به مواد موجود در تابه اضافه کنید.
- نصف پیمانه آب به تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود. در این فاصله، سیبزمینیها را بههمراه زردچوبه و نمک سرخ کنید.
- سیبزمینیهای سرخشده را در ۵ دقیقه آخر زمان پخت به مرغ اضافه کنید تا کمی نرم شوند. واویشکا مرغ خوشمزه شما آماده است، نوش جان!