امروز : ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۴:۱۲

۸۹ بیمار مبتلا به کرونا در استان/ افزایش سه برابری کرونای جهش یافته در هرمزگان

منتشر شده در ۲ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۴۱
عروسی

به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از تسنیم، با گذشتِ بیش از یکسال از ورود ویروس کرونا به کشور، کماکان این ویروس درحال گردش بین مردم بوده و اکنون شمار مبتلاشدگان به نوع جهش ‌یافته آن روز به روز در حال افزایش است.

درحال حاضر در استان هرمزگان، ۸۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌های استان بستری بوده که ۲۴ نفر از آنان در بخش مراقبت‌های ویژه می‌باشند که کاهش ۱۵ درصدی در یک هفته گذشته داشته است.

مورد قابل توجه نیز افزایش ۴۰ درصدی تعداد بیماران قرنطینه خانگی است که در این یک هفته، از ۱۲۴۲ نفر به۱۷۵۱ نفر رسیده است. همچنین تاکنون ۱۰۴۵ بیمار جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

ویروس جهش‌یافته کرونا موسوم به کرونای انگلیسی نیز در هفته گذشته، در استان هرمزگان بیش از سه برابر افزایش یافته و ۲۷۰ مبتلا تاکنون شناسایی شده‌اند.

اولین مورد شناسایی ابتلا به این ویروس از سوم اسفندماه در غرب استان بوده و تا به امروز گسترش چشمگیری در سرتاسر استان داشته است.

از بین مبتلایان به کرونای جهش یافته ی انگلیسی، ۹۳نفر در شهرستان بندرعباس، ۴۴نفر بندرلنگه، ۳۲نفر بندرخمیر، ۳۰نفر قشم، ۲۱نفر پارسیان، ۱۶نفر کیش، ۱۲نفر رودان، ۱۱نفر حاجی‌آباد، ۹نفر میناب و ۲نفر در بستک شناسایی شده‌اند و از این این میان ۲ بیمار جان خود را از دست داده‌اند.

گفتنی است تنها در روز گذشته ۶۳ نفر مبتلای جدید به این ویروس تشخیص داده شده که نشان‌دهنده کاهش رعایت اصول بهداشتی توسط مردم می‌باشد.

متاسفانه در این ایام برگزاری مراسمات عروسی و مهمانی و همچنین ورود مسافران به استان باعث گسترش هرچه بیشتر ویروس شده و درصورت عدم کنترل، امکان طغیان این بیماری بعد از دوره تعطیلات نوروزی وجود داشته و لازم است توجه بیشتری از سوی مردم و نظارت موثرتری از سمت مسئولین مربوطه صورت بگیرد‌‌.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=4722

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

تبلیغات