به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از برنا از هرمزگان، غلام رحیمی گفت : در راستای واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان میناب تاکنون بیش از ۸۰ درصد کودکان میناب واکسینه شدند.
کارشناس و مسئول مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان افزود : شروع این طرح از ۲ بهمن ماه تا پنج بهمن ماه در مرحله اول در حال انجام بود , لذا با توجه به آب گرفتگی معابر در مناطق سیل زده و روستاهای میناب واکسیناسیون با کندی انجام می شود که این کار منجر به تمدید واکسیناسیون تا پایان هفته جاری شد.
سمیره فخری افزود : جمعیت هدف در این طرح ۱۰ هزار و۱۲۴ نفر در قالب ۷۴ تیم بوده که امید این هست تا پایان وقت امروز به ۹۵ درصد جمعیت هدف نزدیک شویم و مناطق پرخطر و شناسایی شده مرزی که ورود اتباع بیگانه و تردد بین کشور های همسایه زیاد می باشد را به حداقل برسانیم .
معاون بهداشتی شبکه بهداشت هم از واکسیناسیون در مناطق سیل زده میناب طی بازدید در منطقه عنوان داشت : مراقبتها به شدید در حال انجام هست و بیماریابها توسط مراکز بهورزان و خانه بهداشت ها همچنان در اولویت قرار گرفته و کلیه امور به خانه بهداشت درحال انجام هست.