ترکیبات بوریتوی مکزیکی
زمان آماده سازی: ۳۵ دقیقه
برنج پخته شده: ۲ فنجان / قارچ بزرگ: ۲ عدد
پیاز قرمز متوسط: یک دوم عدد / فلفل دلمه ای: ۱ عدد
لوبیا سیاه: ۸۰۰ گرم / روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
زیره: ۲ قاشق چایخوری / پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری / پاپریکا دودی: ۱ قاشق چایخوری
نمک کوشر: ۱ قاشق چایخوری / آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
آووکادو: ۱ عدد / نان تورتیلا بزرگ یا نان طلایی : ۴ عدد
دستور پخت
مرحله اول: برنج را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شود سپس به اندازه دلخواه به آن سس سالسا اضافه کنید.
مرحله دوم: در یک ظرف، قارچها، پیاز قرمز و فلفل دلمهای را خرد کرده و همراه روغن زیتون به مدت ۶ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
مرحله سوم: لوبیا سیاه را کاملا پخته و آب آنرا جدا کنید.
مرحله چهارم: لوبیای پخته شده را همراه پودر سیر، زیره، پودر پیاز، پاپریکا، نمک کوشر، آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در یک ظرف بر روی درجه حرارت متوسط بریزید و کاملا مخلوط کنید تا آب تبخیر شود. سپس آنرا به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.
مرحله پنجم: آووکادو را له کرده و روی آن نمک ریخته و کنار بگذارید.
مرحله ششم: نان های ترتیلا یا نان طلایی را آماده کرده و روی هر کدام یک چهارم میزان تهیه شده برنج، یک چهارم مخلوط سبزیجات و لوبیا سیاه و یک چهارم آووکادو بریزید.
مرحله هفتم: اطراف نانها را تا کنید و سپس به صورت یک رول در آورید و سرو کنید.