امروز : ۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۴۶
صفحه نخست | آشپزی | خوشمزه | بوریتوی مکزیکی

خوشمزه | بوریتوی مکزیکی

اخبار :
منتشر شده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۳۱

نیاز نیست برای خوردن بوریتوی مکزیکی، به مکزیک بروی! با این دستورالعمل این بوریتوی گیاهی و وگان را درست کنید و لذت ببرید.

ترکیبات بوریتوی مکزیکی

زمان آماده سازی: ۳۵ دقیقه

برنج پخته شده: ۲ فنجان / قارچ بزرگ: ۲ عدد

پیاز قرمز متوسط: یک دوم عدد / فلفل دلمه ای: ۱ عدد

لوبیا سیاه: ۸۰۰ گرم / روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

زیره: ۲ قاشق چایخوری / پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری / پاپریکا دودی: ۱ قاشق چایخوری

نمک کوشر: ۱ قاشق چایخوری / آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

آووکادو: ۱ عدد / نان تورتیلا بزرگ یا نان طلایی : ۴ عدد

دستور پخت

مرحله اول: برنج را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شود سپس به اندازه دلخواه به آن سس سالسا اضافه کنید.

مرحله دوم: در یک ظرف، قارچ‌ها، پیاز قرمز و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و همراه روغن زیتون به مدت ۶ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله سوم: لوبیا سیاه را کاملا پخته و آب آنرا جدا کنید.

مرحله چهارم: لوبیای پخته شده را همراه پودر سیر، زیره، پودر پیاز، پاپریکا، نمک کوشر، آبلیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در یک ظرف بر روی درجه حرارت متوسط بریزید و کاملا مخلوط کنید تا آب تبخیر شود. سپس آنرا به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

مرحله پنجم: آووکادو را له کرده و روی آن نمک ریخته و کنار بگذارید.

مرحله ششم: نان های ترتیلا یا نان طلایی را آماده کرده و روی هر کدام یک چهارم  میزان تهیه شده برنج، یک چهارم مخلوط سبزیجات و لوبیا سیاه و یک چهارم آووکادو بریزید.

مرحله هفتم: اطراف نان‌ها را تا کنید و سپس به صورت یک رول در آورید و سرو کنید.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=24562

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 13 =