به گزارش پایگاه خبری قشم؛ اکبر محمودی زاده، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قشم: گونه درختان حرا از ۲۰ مرداد تا ۱۵ شهریور در سواحل شرقی قشم به بذر می نشیند.گسترش جنگل و حفظ تنوع زیستی، حفاظت از خاک، تقویت زیستگاه پرندگان و حشرات از اهداف تولید و کاشت جنگل حراست.
وی افزود: جنگل های حرا بر روی خاک های لجنی ناشی از رسوب خاک های حاصل از فرسایش سواحل رشد می کند و با جزر و مد آب در دریا شناور می شوند و این ویژگی راز شگفتی جنگل های اسطوره ای حراست.
محمودی زاده بیان کرد: جنگل های حرا، زیستگاه پرندگان مهاجر، حشرات، دو کفه ای ها و محلی امن برای تخم ریزی آبزیان به ویژه میگو است به طوری که۵۰ درصد از آبزیان خلیج فارس و دریای عمان در جنگل های حرا تخم ریزی می کنند.
حَرّا (نام علمی: Avicennia marina) درختی از جامعه گیاهی مانگرو است. کلمه مانگرو اسم مرکبی است معرف اکوسیستم خاص در مناطق استوایی، حاصل از تجمع بسیار ویژهای از گیاهان و جانوران در سواحل پست خورها، دلتاها، برکهها و سواحل دریاها و در عین حال نشانگر و معرف درختان و درختچههای این گونه اکوسیستمها نیز میباشد. این گیاهان در گروه گیاهان شورهزی قرار دارند.