به گزارش پایگاه خبری قشم، دهیار ریگو خبر داد: طی برنامه ریزی بعمل آمده با هماهنگی بخشدار محترم، اعضای محترم شورا، امام جمعه محترم و این دهیاری مقرر شد با مشارکت مردم و همکاری نماینده حامیان حیوانات در مرحله اول تعداد ۳۰ الی ۴۰ قلاده سگ ولگرد در ریگو جمع آوری و عقیم سازی شود.
وی افزود: از آنجایی که حیوانات حق حیات دارند در راستای چاره اندیشی برای عدم قلع و قمع حیوانات طی همفکری بعمل آمده مقرر هست پس از انجام عقیم سازی توسط پزشک واکسن های ضدانگل و هاری نیز به این سگ ها تزریق گردد.
وی تصریح کرد: ضمن اینکه زیاد شدن جمعیت سگ ها موجب نگرانی اهالی از احتمال حمله آنان به دام ها و همچنین مورد حمله قرارگرفتن انسان ها خواهد شد عقیم سازی سگ ها جمعیت آنان را کنترل خواهد کرد و تزریق واکسن های هاری نیز موجب بی حال شدن سگ ها و عدم حمله آنان به انسان ها و دام ها خواهد شد لذا گر چه این اقدام کمی هزینه بر می باشد اما قطعا رضایتمندی عمومی را در پی خواهد داشت.
شایان ذکر می باشد عقیم سازی هر قلاده سگ ولگرد بالغ بر سه میلیون ریال هزینه در بر داشته که این هزینه در ریگو با مشارکت دهیاری و اهالی روستا و حامیان حیوانات تامین می گردد.
ریگو، روستایی از توابع بخش شهاب شهرستان قشم در استان هرمزگان ایران است.