دکتر زائری گفت: یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماری های غیرواگیر افزایش سطح آگاهی مردم جامعه است.
روغن ها از اجزای جدایی ناپذیر پخت غذا ی روزانه است که انتخاب روغن خوب و مناسب با نیازهای بدن ، در حفظ سلامتی بسیار مهم است.
روغن گیاهی نوعی روغن پخت و پز است که از گیاهان مختلفی مانند آفتابگردارن ،سویا، کانولا، زیتون، پنبه دانه استخراج می شود.
این روغن معمولا شامل ترکیبی از انواع مختلف روغن هاست ، ترکیب روغن های گیاهی عمدتا از گلسترول و اسیدهای چرب تشکیل شده و بیشتر شامل چربی های چندغیراشباع و تک غیراشباع است.
دکتر زائری گزینه های سالم تر روغن را به شرح ذیل معرفی نمود.
روغن زیتون فوق بکر : غنی از چربی های تک غیراشباع و مفید برای سلامت قلب
روغن کانولا : غنی از امگا۳ و اسیدهای چرب غیراشباع مفید برای بدن
روغن نارگیل: حاوی تری گلیسیرید های زنجیره متوسط که ممکن است متابولیسم را افزایش دهد.
روغن آووکادو: دارای نقطه دود و غنی از چربی های تک غیراشباع و آنتی اکسیدان ها