به گزارش پایگاه خبری قشم؛ مهندس آذر بنگلی، گفت: ۲۰ نانوایی در بندرعباس پس از تایید بهداشت محیط استان بصورت داوطلبانه آمادگی خود را جهت پخت نان کامل اعلام کردند.
بنگلی با اشاره به بازدید بهداشت محیط و بررسی شرایط بهداشتی نانوایی های سراسر استان بیان کرد: سایر نانوایی هایی که آمادگی دریافت آرد کامل و شرایط بهداشتی لازم و تاییدیه بهداشت محیط را داشته باشند به تدریج اقدام به پخت و عرضه نان کامل خواهند کرد.
وی افزود: نان یکی از مهمترین اجزای غذای اصلی مردم در جهان و بهویژه در ایران است. در کشور ما نان بخش عمدهای از انرژی دریافتی روزانه افراد را تأمین میکند و به همین دلیل نقش حیاتی در امنیت غذایی جامعه دارد.
مهندس بنگلی عنوان کرد: نانی که با آرد کامل و حاوی سبوس و جنین تهیه میشود، نهتنها به تأمین نیازهای تغذیهای مردم کمک میکند بلکه نقش مؤثری در کاهش ابتلا به بیماریهای مزمن غیرواگیر دارد.
مهندس حسین عیدی، مدیرگروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه، گفت: کارشناسان بهداشت محیط استان بصورت ماهیانه از نانواییها سرکشی کرده و بر بهداشت و کیفیت نان نظارت دارند.
سینا سمیعی، مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی نیز تأکید کرد: نان کامل به دلیل سبوسگیری کمتر، دارای پروتئین، املاح و خواص ضد سرطانی بیشتری است.
صبح امروز با حضور محمدرضا آران رئیس دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، مهندس آذر بنگلی، رئیس دبیرخانۀ شورای سلامت و امنیت غذایی استان، معمارزاده مدیرعامل شرکت آرد فدک رودان، مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، کارشناسان معاونت غذاو دارو دانشگاه، مدیر و کارشناسان گروه سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه و جمعی از مسئولان از پخت نان کامل در نانوایی سنگک گلشهر رونمایی شد.