به گزارش پایکاه خبری قشم، دکتر بهرام عین اللهی شامگاه چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس افزود: بیش از ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی دانشگاههای سراسر کشور نیز توسط مجموعههای دانش بنیان تامین میشود.
وی در ادامه اشارهای نیز به تختهای بیمارستانی در کشور داشت و بیان کرد: در دولت سیزدهم ۱۶، هزار تخت ایجاد شده است که تا پایان سال این رقم به میزان مطلوبی خواهد رسید.
وزیر بهداشت تشریح کرد: در طول عمر دولت سیزدهم ۲ هزار خانه بهداشت در کشور افتتاح شده است و ۲ هزار و ۴۰۰ خانه بهداشت دیگر نیز در پایان دولت مردمی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
دکتر عین اللهی در ادامه به ویروس کرونا و کنترل این بیماری در کشور اشاره کرد و گفت: نخستین خواسته رهبر معظم انقلاب، کنترل کرونا در دوران اوج این بیماری بود که با ورود قدرتمند دولت به این موضوع، شاهد اتفاقات خوبی بودیم.
وی با ذکر این نکته که در شروع دولت سیزدهم شاهد تزریق ۱۸ میلیون دوز واکسن کووید بودیم، عنوان کرد: در آذرماه ۱۴۰۰ واکسیناسیون به حد قابل قبولی رسید و در مجموعه هشت میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن در هفته تزریق میشد.
وزیر بهداشت با ذکر این نکته که واکسیناسیون گسترده باعث شده که آمار مرگ و میر ناشی از کرونا به شدت کاهش پیدا کند، گفت: جمهوری اسلامی ایران توانست شرایط بحرانی پیش آمده از بیماری کرونا را به نسبت بسیاری از کشورهای مدعی بهتر مدیریت کند.
عینالهی با اشاره به اهمیت موضوع رشد جمعیت و عزم جدی دولت برای ورود به این عرصه، تصریح کرد: قرار گاه جوانی جمعیت کشور و استانها با هدف فعالیت علمی برای افزایش نرخ رشد جمعیت تشکیل شد که ۲۲ نشست نیز برگزار شد.
شمار دستگاههای سی تی اسکن هرمزگان افزایش یافت
عینالهی، با ذکر این نکته که پروژه بیمارستان ۵۳۷ تختخوابی هرمزگان بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از پروژههای سفر رییس جمهور، شمار دستگاههای سیتیاسکن هرمزگان به هشت دستگاه و امآرآی به پنج دستگاه خواهد رسید.
وی ابراز کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، یکی از دانشگاههای بسیار خوب کشور است که با تقویت و توسعه رشتههای تحصیلی این دانشگاه میتوان گام بزرگی در تقویت بعد آموزشی هرمزگان برداشت.
هرمزگان با کمبود تجهیزات پزشکی روبرو است
نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز با اشاره به اینکه این استان با کمبود تجهیزات پزشکی، از جمله ام آر آی روبرو است، گفت: سرانه پزشک در استان هرمزگان از متوسط کشوری کمتر است که باید جبران این مهم در دستور کار قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده بیان کرد: اگر تمام امیدها متکی به فعالیت دولت در بحث ساخت و تجهیز بیمارستان باشد نمیتوان انتظار جهش و جبران عقبماندگیها در این حوزه را داشت به همین جهت امیدوارم حمایت جدی از بخش خصوصی در دستور کار قرار گیرد تا بخش خصوصی به موازات دولت بتواند وارد عرصه بیمارستانسازی شود
وی با اشاره به ظرفیتهای هرمزگان برای ایجاد مرکز توریست درمانی، خاطرنشان کرد: جزیره قشم با توجه به همسایگی با کشورهای حاشیه خلیجفارس و دارا بودن معافیتهای مرتبط با مناطق آزاد، ظرفیت خوبی برای ایجاد بیمارستان تخصصی محسوب میشود.
امام جمعه بندرعباس با بیان این نکته که استان هرمزگان دارای یک عقبماندگی تاریخی در حوزه سلامت بود، عنوان کرد: رشدی که استان هرمزگان در بحث درمان و سلامت در حال تجربه کردن است، باعث خواهد شد که مردم هرمزگان برای درمان به خارج از استان مراجعه نکنند.
وی گفت: موضوع سلامت از اهمیت ویژهای برای استان هرمزگان برخوردار است که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم جدی برای اولویت قراردادن این موضوع ایجاد شده است و نتیجه آن افتتاح پروژه های متعدد و گسترده در سفر رئیس جمهور به استان است.