امروز : ۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۰۵
صفحه نخست | آشپزی | خوشمزه | بال کبابی اسپایسی

خوشمزه | بال کبابی اسپایسی

اخبار :
منتشر شده در ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۴۴

بال کبابی اسپایسی بدون منقل و آتش، به سادگی در فر تهیه کنید، طعم و عطری مانند کباب

بال کبابی اسپایسی پای ثابت پیک نیک‌ها و طبیعت گردی‌های دوستانه است.

بال-کبابی-اسپایسی

مواد لازم

  • ۱ کیلوگرم بال مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
  • ۱ قاشق غذاخوری سس خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۱ قاشق غذاخوری تبسکو
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سویای شیرین
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
بال-کبابی-اسپایسی
خوشمزه(بال کبابی اسپایسی)

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. بال های مرغ را شسته و آماده کنید.
  3. همه آن ها را درون سینی فر بچینید.
  4. همه مواد لازم را روی بال ها ریخته و با دو دست به خوبی مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
  5. سینی را به مدت ۶ ساعت درون فر بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند.
  6. سپس آن ها را به مدت ۱ ساعت درون فر قرار دهید با برشته و طلایی شوند. توجه داشته باشید که هر ۱۵ دقیقه یک بار بال ها را برگردانید تا هر دو طرف آن به طور یکدست پخته و طلایی شوند.

 

برای مشاهده دستور تهیه سالاد سزار اینجا کلیک کن.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=25939

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =