بال کبابی اسپایسی پای ثابت پیک نیکها و طبیعت گردیهای دوستانه است.
مواد لازم
- ۱ کیلوگرم بال مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
- ۱ قاشق غذاخوری سس خردل
- ۱ قاشق غذاخوری سس باربیکیو
- ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
- ۱ قاشق غذاخوری تبسکو
- ۱ قاشق غذاخوری سس سویای شیرین
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- بال های مرغ را شسته و آماده کنید.
- همه آن ها را درون سینی فر بچینید.
- همه مواد لازم را روی بال ها ریخته و با دو دست به خوبی مخلوط کنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
- سینی را به مدت ۶ ساعت درون فر بگذارید تا به خوبی مزه دار شوند.
- سپس آن ها را به مدت ۱ ساعت درون فر قرار دهید با برشته و طلایی شوند. توجه داشته باشید که هر ۱۵ دقیقه یک بار بال ها را برگردانید تا هر دو طرف آن به طور یکدست پخته و طلایی شوند.