امروز : ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۰۰

۸ کشته در حوادث جاده‌ای هرمزگان از آغاز سفرهای نوروزی

اخبار :
منتشر شده در ۲ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۴۵

به گزارش پایگاه خبری قشم- ابتدای سفر‌های نوروزی تاکنون ۸ نفر بر اثر وقوع سه فقره تصادف در جاده‌های هرمزگان جان باختند.

۸ کشته در حوادث جاده‌ای هرمزگان از آغاز سفرهای نوروزی

جانشین رئیس پلیس راه هرمزگان امروز با اشاره به جان باختن  ۴ تَن از آغاز سفر‌های نوروزی در جاده‌های هرمزگان گفت: این تصادف‌ها در جاده‌های بندرعباس -حاجی آباد، بندرعباس – میناب و بندرلنگه به پارسیان رخ داده است.

سرهنگ محمدی افزود: ۱۷ فقره تصادف با ۲۰ مجروح هم ثبت شده است.وی بیشترین علت تصادفات را توجه نکردن به جلو و تخطی از سرعت مطمئن عنوان کرد.

جانشین رئیس پلیس راه هرمزگان توصیه کرد: برای جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار رانندگان به رعایت سرعت مجاز، بستن کمربند ایمنی سرنشینان و استفاده نکردن از تلفن همراه توجه کنند.

سرهنگ محمدی گفت: در صورت ثبت دو تخلف حادثه ساز بصورت همزمان خودرو تا پایان تعطیلات توقیف می‌شود.

قابل ذکر است که به تازگی ۴ نفر در جاده بخش شیبکوه و ۱ نفر هم در جاده کهورستان خمیر جان سپردند که هنوز در آمارهای رسمی ثبت نشده است .
اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=27829

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

تبلیغات