علمی و پزشکی

یک ترکیب شگفت انگیز: چای+زردچوبه+زنجبیل

چای زنجبیل زردچوبه چیست؟
چای زنجبیل زردچوبه از دم کردن ریشه تازه زنجبیل و ریشه تازه زردچوبه در آب داغ تهیه می شود. زنجبیل و زردچوبه به واسطه آثار غذایی و دارویی خود به تنهایی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. این دو، گیاهان دارویی قدرتمندی هستند که در جوامع آسیایی به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفته و به واسطه پژوهش های بسیاری که درباره فواید و مضرات آنها انجام شده است، طی سالیان اخیر شاهد روند افزایشی محبوبیت خود در سطح جهان نیز بوده اند.

فواید چای زنجبیل زردچوبه
در ادامه با برخی فواید چای زنجبیل زردچوبه بیشتر آشنا می شویم:

محافظت از سلامت قلب

بهبود شناخت

خواص ضد درد

تقویت سیستم ایمنی

مراقبت از پوست

کمک به گوارش

مدیریت دیابت

چگونگی تهیه چای زنجبیل زردچوبه
چای زنجبیل زردچوبه را به راحتی می توان در خانه آماده کرد و برای این کار به مواد زیر نیاز دارید:

– یک فنجان آب

– یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

– یک یا دو قاشق چایخوری زردچوبه رنده شده یا پودر زردچوبه ارگانیک

– یک قاشق چایخوری عسل

– یک قاشق چایخوری آبلیمو

– یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

روش تهیه:
زنجبیل و زردچوبه رنده شده را به آب جوش اضافه کنید.

اجازه دهید این ترکیب برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. اگر دوست دارید عطر و طعم چای بیش از حد قوی نباشد، زمان کمتری را برای دم کشیدن اختصاص دهید.

چای را از یک صافی عبور داده و عسل، آبلیمو و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا