سرهنگ دوم مهدی رسول زاده افزود: تعداد سوانح جرحی و افراد مصدوم این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب ۱۲ و ۱۳ درصد کاهش را نشان میدهد.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین یک سانحه منجر به فوت با یک کشته نیز در معابر شهرهای این جزیره شاهد بودیم که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که این حوادث چهار جانباخته را به همراه داشت ۷۵ درصد کاهش یافته است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان قشم تعداد تصادفات جرحی و فوتی در این مدت را هم ۱۶۱ فقره اعلام کرد و یادآور شد: این تعداد سانحه در مقایسه با سال قبل که ۱۸۶ مورد تصادف بوده ۱۳ درصد کاهش را نشان می دهد.
سرهنگ دوم رسول زاده رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی به ویژه حرکت با سرعت مطمئنه را عامل مهمی در کاهش سوانح رانندگی برشمرد و از قشموندان خواست با رعایت مقررات، پلیس را در انجام وظایف خود یاری دهند.
وی مهم ترین عامل حوادث رانندگی این شهرستان مرزی را عامل انسانی عنوان کرد و افزود: بی توجهی راننده به جلو، رعایت نکردن سرعت مطمئنه و مشکلات جاده ای از جمله مهمترین عوامل منجر به تصادف در قشم است.