پیشنهاد سردبیرمحیط زیست

کاشت درختان بومی در بندرعباس

شهردار بندر عباس گفت: برای توسعه سرانه فضای سبز شهروندان بندرعباس درختان بومی و مثمر جاگزین درختان غیر مثمر و مخرب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از صدا وسیما مرکز خلیج فارس، مهدی نوبانی افزود: با توجه به کبود سرانه فضای سبز در شهر بندرعباس به دنبال افزایش آن هستیم و برای افزایش سرانه فضای سبز به صورت پایلوت در بلوار امام حسین (ع) شروع شده است.

وی گفت: در مرحله اول ۳۰۰ اصله نهال از درختان بومی شامل؛ چریش، لور، گارومزنگی، انجیر معابد، مشعل جنگل و گل ابریشم است.

وی افزود: باتوجه به شرجی بودن آب و هوای شهر بندرعباس و گرمای هوا نیاز فضای سبز بیشتر است تا به خنک کردن هوا کمک کند.

شهردار بندرعباس گفت: ما به دنبال حذف درختان کنوکار پوس از شهر بندرعباس هستیم و درختان بومی جایگزین این درختان مخرب می‌شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا