رضا تارک افزود: این تسهیلات در قالب اشتغال، ساخت و تعمیرات مسکن، حمایتی، درمان، دانشجویی، اشتغال و خودکفایی در اختیار مددجویان این جزیره قرار گرفت.
وی با اشاره به این که تمامی تسهیلات صندوق امداد ولایت در قالب قرضالحسنه بوده و هیچ بهرهای از افراد متقاضی دریافت نمیشود، ادامه داد: این مساله باعث شده مددجویان و نیازمندان در مقایسه با سایر بانکها سادهتر، سریعتر و کمهزینهتر تسهیلات را دریافت کنند.
رییس کمیته امداد شهرستان قشم توضیح داد: در این مدت(سال گذشته) ۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال به ۶۰ نفر و ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال وام ساخت و تعمیرات مسکن هم به متقاضیان پرداخت شد.
تارک اضافه کرد: ۱۰۱ نفر نیز ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی دریافت کردند.
وی گفت: پرداخت پنج میلیارد ریال وام دانشجویی به ۱۲ نفر و ۲۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال و خودکفایی به ۶۰ مددجویان این نهاد حمایتی از جمله دیگر موارد پرداختی وام قرض الحسنه صندوق امداد ولایت کمیته امداد جزیره قشم به نیازمندان بوده است.
رییس کمیته امداد شهرستان قشم تصریح کرد: پرداخت تسهیلات در صندوق امداد ولایت این شهرستان مرزی در کمترین زمان پرداخت میشود و حداقل وام پرداختی به متقاضیان ۲۰ میلیون ریال و بدون کارمزد است.
صندوق قرضالحسنه امداد ولایت تحت نظارت بانک مرکزی مشغول فعالیت است و خیران حقیقی و حقوقی میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی صندوق امداد ولایت به نشانی www.sqev.ir و یا با مراجعه به شعب صندوق امداد ولایت با طرح های این صندوق آشنا شوند و نسبت به مشارکت در طرح های مختلف مشارکت کنند.
در بانکداری اسلامی بر تاسیس صندوق های قرضالحسنه و بانک های قرضالحسنه تاکید شده است و کار این صندوق هم شناسایی افراد نیازمند واقعی است.
چابکی و حذف فرایند های وقت گیر و پرداخت وام تا حداکثر ۴۸ ساعت، عدم سرمایه گذاری برای دریافت وام، رضایت مندی وام گیرنده و خیرین، شفافیت در عملکرد به اذعان دستگاه های نظارتی، پرداخت وام در اقساط، طولانی مدت، عدم دریافت کارمزد، ارایه خدمات غیر حضوری و اتصال به شبکه سراسری بانکی از ویژگی های مهم صندوق امداد ولایت کمیته امداد امام خمینی(ره) در سراسر کشور است.
خانوارهای تحت حمایت این اداره شامل ۲ هزار و ۵۸۸ زن سرپرست خانوار (۷۱ درصد) و هزار و ۵۶ مرد سرپرست خانوار (۲۹ درصد) است که ۲ هزار و ۶۹۸ خانوار (۷۴ درصد) از آنان ساکن روستاها و ۹۴۶ خانوار (۲۶ درصد) آنها ساکن در مناطق شهری جزیره قشم هستند.
از این تعداد مددجو ۲ هزار و ۹۸۳ خانوار (۸۲ درصد) اهل سنت و ۶۶۱ خانوار (۱۸ درصد) اهل تشیع هستند.
فوت شوهر (هزار و ۶۶۹ خانوار – ۴۶ درصد)، مرد سرپرست سالمند (۹۴۴ خانوار – ۲۶ درصد) و بانوان مطلقه (۶۶۴ خانوار – ۱۸ درصد) سه دلیل وابستگی خانوارهای تحت حمایت به اداره کمیته امداد این شهرستان مرزی است که سه هزار و ۲۷۷ خانوار معادل ۹۰ درصد به واسطه این سه دلیل تحت حمایت این اداره قرار دارند.
این اداره حمایت از هزار و ۱۳۰ نفر فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارد که از این تعداد ۵۴۲ نفر از فرزندان ایتام و ۵۸۸ نفر از فرزندان محسنین (۶۲۳ فرزند دختر و ۵۰۷ فرزند پسر) هستند.