امروز : ۱۷ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۳:۳۷

هشدار هواشناسی؛طوفان‌های لحظه‌ای در راه ارتفاعات هرمزگان

اخبار :
منتشر شده در ۲۳ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۲۸

به گزارش پایگاه خبری قشم- امروز چهارشنبه، استان هرمزگان شاهد تداوم وزش بادهای شمال‌غربی در نیمه غربی خلیج فارس و ارتفاعات خواهد بود.

هشدار هواشناسی؛طوفان‌های لحظه‌ای در راه ارتفاعات هرمزگان

بر اساس اعلام کارشناسان هواشناسی، در ساعات ابتدایی صبح، مه صبحگاهی پدیده غالب در سواحل و جزایر استان است که موجب کاهش موقتی دید افقی می‌شود.

در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات استان به‌ویژه شهرستان‌های بشاگرد و حاجی‌آباد پیش‌بینی شده است.

این ناپایداری‌ها شامل رشد ابرهای همرفتی، رگبار پراکنده باران، رعد و برق، و احتمال وقوع تگرگ و تندباد لحظه‌ای خواهد بود.

خودداری در بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات

به شهروندان توصیه می‌شود از حضور در بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.در مناطقی که شرایط بارشی فراهم نباشد، احتمال بروز گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

در حوزه دریایی، محدوده غربی خلیج فارس و اطراف جزایر کیش و لاوان با وزش بادهای نسبتاً شدید شمال‌غربی، نسبتاً مواج خواهد بود.

مسئولان دریایی توصیه کرده‌اند شناورها با رعایت نکات ایمنی به سمت استان‌های خوزستان، بوشهر و کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس حرکت کنند.همچنین روز پنجشنبه، وزش بادهای جنوب‌شرقی در تنگه هرمز پیش‌بینی می‌شود.

از نظر دمایی، امروز تغییر محسوسی در دما مشاهده نخواهد شد. اما در روزهای پنجشنبه و جمعه، کاهش ۱ تا ۲ درجه‌ای دمای بیشینه در سطح استان مورد انتظار است.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=31111

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − هفت =

تبلیغات