امروز : ۲۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰
صفحه نخست | اقتصادی | هرمزگان ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو دارد

هرمزگان ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو دارد

منتشر شده در ۳۰ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۲۵

رییس شیلات ایران در بازدیدی از ظرفیت های شیلاتی قشم که با حضور مدیرعامل شرکت هواپیمایی ماهان و تیم اقتصادی وی صورت گرفت، گفت: هرمزگان ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو دارد.

به گزارش پایگاه خبری قشم، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران به همراه مشاور وزیر و مدیرکل دفتر توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی، مدیر عامل شرکت هواپیمایی ماهان و تیم اقتصادی وی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران و مدیرکل شیلات هرمزگان از ظرفیت های آبزی پروری شهرستان قشم به منظور سرمایه گذاری در این حوزه بازدید کردند.

در این بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت های بسیار مناسب استان هرمزگان به ویژه در حوزه تکثیر و پرورش میگو و پرورش ماهی در قفس گفت: استان هرمزگان توانسته با برخورداری از ظرفیت های شیلاتی خود رتبه اول تولیداتی شیلاتی کشور را به خود اختصاص دهد که این موضوع بیانگر نقش مهم شیلات هرمزگان در جایگاه جهانی شیلات کشور است.

سید حسین حسینی اراضی مستعد پرورش میگو در استان هرمزگان را بالغ بر ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد وگفت از این میزان بالغ بر۹۰۰۰ هکتار در منطقه مهرگان شهرستان بندر لنگه قرار دارد وی تصریح کرد: در صورت سرمایه گذاری وراه اندازی این مجموعه حدود ۶۰هزار تن میگوی پرورشی به ظرفیت کشور و استان افزوده خواهد شد.در واقع تولید میگوی پرورشی در کشور ۲ برابر خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: با توجه به صادراتی بودن میگوی پرورشی در سال گذشته بیش از ۳۸ هزار تن میگو به ارزش۱۸۰ میلیون دلار صادر شد که برای کشور ارز آوری بسیار مناسی داشته است.

وی افزود: شیلات به عنوان یکی از پتانسیل های بسیار بالقوه هرمزگان بوده و می تواند به عنوان یک نقطه قوت برای ایجاد سرمایه گذاری پایدار در جهت توسعه اشتغال و رونق این استان و کشور بر روی آن تکیه کرد.

در ادامه مدیرکل شیلات هرمزگان، امکان سرمایه گذاری در زمینه تکثیر وپرورش ماهی در قفس، تکثیر و پرورش سایر آبزیان، امکان سرمایه گذاری در زمینه صنایع مختلف تبدیلی شیلات را از دیگر ظرفیت های شیلاتی خواند و گفت: در صورت حمایت و ورود سرمایه گذاران توانمند شاهد توسعه بیش از پیش این شهرستان در زمینه های شیلاتی خواهیم بود.

مسعود بارانی با اشاره به ظرفیت های مناسب استان در حوزه آبزی پروری و لزوم حمایت از توسعه صنعت شیلات با توجه به صادراتی بودن محصولات شیلاتی افزود: تولید آبزیان پرورشی راهی مطمئن برای افزایش ارز آوری در کنار تامین امنیت غذایی است.

بارانی وجود ظرفیت های پرورش میگو، مراکز تولید و تکثیر لارو میگو، امکانات صید صنعتی و همچنین قابلیت پرورش ماهیان در قفس (باشناسایی قابلیت تولید ۱۱۳هزار تن ) از دیگر ظرفیت های مهم بخش شیلات استان است.

به گزارش فارس، شرکت هواپیمایی ماهان در بشاگرد نیز با در اختیار گرفتن هزاران هکتار زمین در حال ایجاد بزرگ ترین نخلستان مجول کشور و در حاجی آباد هرمزگان نیز در حال ایجاد یک باغ بسیار بزرگ گردو است.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=16862

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − یک =

تبلیغات