اجتماعیپیشنهاد سردبیر

نظارت بر ذبح سالم و شرعی دام ها در روز عید قربان

به گزارش پایگاه خبری قشم؛ محمد جانباز، مدیرکل دامپزشکی هرمزگان روز سه شنبه اظهار کرد: ۲۸ گروه ثابت و سیار دامپزشکی در روز عید قربان بر ذبح سالم و شرعی دام زنده در کشتارگاه‌های استان نظارت می‌کنند.

این مقام مسئول با اشاره به جزئیات، تصریح کرد: این گروه ها در قالب ۱۵ دامپزشک، ۲۷ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر ذبح شرعی هستند و در روز عید قربان گروه‌های سیار در مناطق مختلف شهر گشت زنی و بر ذبح دام‌های مردمی نظارت می‌کنند.

جانباز افزود: هدف استقرار و نظارت این گروه های دامپزشکی در واقع حفظ سلامت عمومی جامعه، جلوگیری از انتقال بیماری بین دام و انسان و ذبح سالم و شرعی دام است و به منظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونا مردم دام زنده را از کشتارگاه‌ها تهیه و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای پاسخگویی به سوال‌های شهروندان و نیاز آنان در روز عید قربان ادارات دامپزشکی در شهرستان‌ها فعال اند؛ همچنین برای از بین بردن عامل بیماری در دام، گوشت گرم ذبح شده را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا