امروز : ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۲۹

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر هرمزگان خبر داد: نجات دو بانوی گمشده در ارتفاعات کوه «تشگرد» منطقه هماگ بندرعباس پس از ۱۸ ساعت عملیات جست‌وجو

اخبار :
منتشر شده در ۸ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۱۳

به گزارش پایگاه خبری قشم _ مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان از نجات دو بانوی کوهنورد که در ارتفاعات کوه تشگرد در منطقه هماگ بندرعباس مفقود شده بودند، خبر داد.

وی گفت: حوالی ساعت ۸ صبح روز هفتم فروردین، گزارش مفقودی دو خانم کوهنورد از سوی همراهان آن‌ها به مرکز کنترل عملیات جمعیت هلال‌احمر اعلام شد. طبق اطلاعات دریافتی، این دو نفر از روز گذشته، ششم فروردین، در منطقه کوهستانی تشگرد گم شده بودند.

سلحشور افزود: بلافاصله پس از اعلام گزارش، تیم واکنش سریع متشکل از پنج نفر از امدادگران از مرکز استان به محل اعزام شد. همچنین حوالی ساعت ۱۲ ظهر، تیم دوم شامل اعضای هیئت کوهنوردی به همراه سر‌تیم هلال‌احمر نیز به منطقه اعزام شدند.

وی با اشاره به سخت‌گذر و گسترده بودن منطقه، گفت: تیم‌های اعزامی در دسته‌های متعدد عملیات جست‌وجو را آغاز کردند تا سرانجام حوالی ساعت ۱۶ گزارشی مبنی بر مشاهده این دو خانم در یکی از مناطق عشایری دریافت شد. با دریافت این خبر، تیم‌های امدادی به محل اعزام و عملیات نجات با موفقیت انجام شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان خاطرنشان کرد: این عملیات نفس‌گیر بیش از ۱۸ ساعت به طول انجامید و خوشبختانه هر دو بانوی کوهنورد به سلامت به منطقه امن منتقل شدند.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=27952

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =

تبلیغات