حریق پست برق در بلوار شریعتی شمالی
در ساعت ۱۰:۳۹ صبح، آتشسوزی در یک پست برق واقع در بلوار شریعتی شمالی، کوچه قوام ۱ به مرکز ۱۲۵ گزارش شد. نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره ۱ با حضور سریع در محل، پس از قطع جریان برق و رعایت اصول ایمنی، موفق به مهار آتش شدند. این حادثه بدون مصدومیت بود و علت آن در دست بررسی است.
نجات دختر بچه و مرد میانسال از دودگرفتگی در حریق منزل مسکونی خیابان صمدو
در ساعت ۱۳:۰۰، آتشسوزی در یک منزل مسکونی در خیابان صمدو، کوچه والفجر ۷ رخ داد. نیروهای ایستگاه شماره ۳ با حضور در محل، ضمن مهار شعلهها، یک دختر بچه ۴ ساله و یک مرد میانسال را که در طبقه بالا گرفتار دود شده بودند، نجات دادند. علت حادثه، اتصالی برق اعلام شده است.
بیاحتیاطی کودک علت حریق منزل مسکونی در محله شیر اول بندرعباس
این حادثه در ساعت ۱۴:۳۶ به مرکز ۱۲۵ آتشنشانی گزارش شد و بلافاصله نیروهای عملیاتی ایستگاه شماره ۱۱ به محل اعزام شدند. آتشنشانان پس از حضور در محل، با رعایت کامل اصول ایمنی و انجام عملیات سریع اطفا، موفق شدند شعلههای حریق را در کوتاهترین زمان ممکن مهار کرده و از گسترش آتش به سایر بخشهای منزل جلوگیری کنند.علت وقوع این آتشسوزی را بیاحتیاطی و بازی کودک با فندک اعلام شده است.
محمدامین لیاقت، رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس، با اشاره به اهمیت پیشگیری از حوادث، بر رعایت اصول ایمنی در استفاده از وسایل برقی تأکید کرد و افزود: نگهداری مواد آتشزا باید بهدور از دسترس کودکان انجام شود. وی از شهروندان خواست با دقت بیشتر و بهرهگیری از تجهیزات استاندارد، از وقوع حوادث مشابه جلوگیری کنند.