این آمبولانسها در آیندهای نزدیک پس از طی مراحل ترخیص، به مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بندر خمیر و شهرستان بشاگرد تحویل داده خواهند شد تا موجب ارتقای خدمات فوریتهای پزشکی و افزایش توان امدادرسانی در این مناطق شوند.
دکتر پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن ابراز قدردانی صمیمانه از حمایتهای ارزشمند استاندار محترم، افزود: «همراهی و دغدغهمندی مدیریت ارشد استان در تأمین زیرساختهای حوزه سلامت، بهویژه در مناطق کمبرخوردار، قابل تحسین و نشانهای از توجه ویژه به سلامت مردم شریف هرمزگان است.»
در همین راستا، دکتر شاهرخی همچنین از ترخیص یک دستگاه آمبولانس دیگر خبر داد که به همت یکی از خیرین نیکاندیش خریداری شده و به زودی به مرکز خدمات سلامت شهرستان سیریک تحویل داده میشود.
وی ضمن تقدیر از این اقدام انساندوستانه، از سایر خیرین و نیکوکاران نیز دعوت کرد تا با مشارکت در این حرکت مقدس، در راستای ارتقای سلامت جامعه گام بردارند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تبریک این دستاوردها به مردم شریف استان، تأکید مینماید که ارتقای سلامت عمومی و تقویت زیرساختهای بهداشتی و درمانی، نیازمند همکاری همهجانبه مسئولان، خیرین و مردم است، و در این مسیر دانشگاه علوم پزشکی با تمام توان در کنار جامعه خواهد بود.