امروز : ۲۶ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۴

ساحل خواجه عطا بندرعباس نیازمند امنیتی جدی‌تر برای خانواده‌ها و گردشگران

منتشر شده در ۳۰ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۲

به گزارش پایگاه خبری قشم- جاده ساحلی خواجه عطا بندرعباس، روبه‌روی تاب‌های چوبی، امروز به یکی از پررفت‌وآمدترین نقاط گردشگری شهر تبدیل شده است؛ جایی که خانواده‌ها، کودکان و گردشگران برای لحظاتی آرامش و تفریح گرد هم می‌آیند. اما این نقطه مهم و محبوب، در ماه‌های اخیر به صحنه‌ی نگرانی و ناامنی بدل شده است. نبود حضور نیروی انتظامی در این محدوده موجب افزایش درگیری‌ها، ورود موتورسواران به پیاده‌راه ساحل و حتی بروز حوادث خطرناک شده است؛ حوادثی که امنیت خانواده‌ها و سلامت کودکان را به‌طور جدی تهدید می‌کند.

امنیت خانواده‌ها، کودکان و گردشگران باید در اولویت قرار گیرد و مسئولان استان هرمزگان و فرماندهی انتظامی با تصمیمات قاطع  آرامش و اعتماد عمومی را به این منطقه بازگردانند.

این یادداشت، صدای مردم است؛ صدای کسانی که خواهان آرامش، امنیت و احترام به حقوق شهروندی خود هستند. سکوت در برابر این مطالبه به معنای بی‌توجهی به امنیت اجتماعی و اعتماد عمومی است.

جمعی از خانواده‌ها، شهروندان و گردشگران بندرعباس

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=31934

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 8 =

تبلیغات