امروز : ۱۷ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۴:۵۱

دستاورد بزرگ شورای ششم؛ سوزا به قطب مینی فوتبال کشور تبدیل شد

منتشر شده در ۱۳ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۲

به گزارش پایگاه خبری قشم- چهارمین دوره فستیوال مینی فوتبال کوپا سوزا با حضور تیم‌هایی از استان‌های مختلف کشور در شهر ساحلی سوزا برگزار شد و با استقبال گسترده ورزش‌دوستان، به یکی از معتبرترین رویدادهای ورزشی جنوب ایران تبدیل شد.

دستاورد بزرگ شورای ششم؛ سوزا به قطب مینی فوتبال کشور تبدیل شد

این دوره از رقابت‌ها با حضور تیم‌هایی از استان اصفهان و روستاهای کنخ، چمران لاتیدان و گری شیخ، گستره‌ای ملی به خود گرفت و نشان داد که فستیوال کوپا سوزا از یک رقابت محلی فراتر رفته و به یک برند ورزشی معتبر تبدیل شده است.
تحول زیرساختی چشمگیر از مهم‌ترین ویژگی‌های این دوره بود. زمین مسابقه که در سال‌های گذشته با مشکلاتی مواجه بود، امسال با سرمایه‌گذاری بیش از ۴ میلیارد تومان از سوی شهرداری و با پیگیری‌های مستمر دوره ششم شورای اسلامی شهر سوزا به‌طور کامل بازسازی شد. ساخت سکوهای استاندارد، رختکن‌های مجهز و بهسازی زمین بازی، فضای حرفه‌ای‌تری برای رقابت‌ها فراهم کرد.
شورا و شهرداری سوزا علاوه بر حمایت از فستیوال کوپا، از سایر رشته‌های ورزشی نیز پشتیبانی کرده‌اند. تیم فوتبال سوزا با حمایت این نهادها در رقابت‌های استانی حضور فعال دارد و زیرساخت‌های ورزشی شهر به‌طور مستمر در حال توسعه است.
با وجود بیش از ۵۰ اقامتگاه بوم‌گردی، شهر سوزا ظرفیت بالایی برای میزبانی ورزشکاران و گردشگران دارد. هم‌زمان با برگزاری مسابقات، جاذبه‌های گردشگری منطقه نیز به نمایش گذاشته شد تا تجربه‌ای کامل برای شرکت‌کنندگان رقم بخورد.
برنامه‌ریزی برای پنجمین دوره فستیوال کوپا سوزا آغاز شده و قرار است این رویداد در تاریخ ۲۰ فروردین ۱۴۰۵، پس از تعطیلات نوروز، برگزار شود. هدف اصلی این دوره، دعوت از تیم‌های برتر سراسر کشور و ارتقای سطح فنی مسابقات برای ورود به عرصه رقابت‌های ملی و بین‌المللی است.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=30897

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

تبلیغات