
جان باختن سه بیمار و بستری شدن ۱۳۹ نفر در هرمزگان
در نهمین روز از خردادماه، با جان باختن سه بیمار مبتلا به کرونا در هرمزگان، شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۲۶۹ نفر رسید.
به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از صدا و سیما، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در ارتباط زنده اینترنتی گفت: جان باختگان دو آقا و یک خانم ۵۹ تا ۶۷ ساله از بندرعباس و قشم بودند.
وی افزود: امروز نیز ۱۳۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شدند و اکنون در مجموع ۵۰۹ نفر در بیمارستانهای استان تحت مراقبتند.
به گفته دکتر نوروزیان، از مجموع بستری ها، ۷۹ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و جان ۱۳ نفر از آنها وخیم است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: کسانی که دوز اول واکسن کرونا را در یکی از مراکز جامع سلامت دریافت کرده اند، مکان و زمان دریافت نوبت دوم با پیامک و تماس تلفنی به آنها اعلام میشود.
دکتر نوروزیان بیان کرد: سالمندان بالای ۷۵ و ۸۰ سال هم که برای واکسیناسیون مراجعه نکرده اند هنوز هم مهلت نام نویسی دارند.
وی در پایان یادآور شد: این افراد به سامانه اینترنتی salamat.gov.ir مراجعه و نام نویسی کنند.