عباس مویدی روز دوشنبه در نشست کارگروه امنیت غذایی هرمزگان اظهار کرد: برای رفاه حال مردم و جلوگیری از هرگونه کمبود و یا افزایش غیرمنطقی قیمتها، نظارت و بازدیدهای پی در پی از فروشگاهها و مراکز عرضه در استان انجام شده است و با هرگونه تخلف، برخورد قانونی خواهد شد.
وی با ابراز اینکه هیچگونه کمبودی در حوزه کالاهای اساسی در استان هرمزگان وجود ندارد، افزود: جابجایی کالاهای اساسی و بازار رسانی این کالاها شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، آرد، روغن و سایر محصولات مورد نیاز مردم استان در حال انجام است.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان همچنین بر اهمیت نظارت کامل بر تولید، تامین، ذخیره سازی کالاهای اساسی، فرآیند توزیع و عرضه و همچنین سلامت کالاهای موجود در بازار استان تاکید و خواستار نظارت مستمر بر کشتارگاههای دام و طیور در بندرعباس و سایر شهرستانهای استان شد.
مویدی با بیان اینکه بهطور مستمر توصیههای فنی لازم به مراکز توزیع و عرضه کالاها، کشتارگاهها، مراکز فرآوری و کارخانههای تولید ارائه شود، ابراز کرد: همچنین در این نشست مقرر شد از ظرفیت آزمایشگاههای مختلف دستگاههای اجرایی استان در جهت تهیه، تامین و حفظ سلامت غذا استفاده شود و این رویه به صورت مستمر ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به شرایط تولید و تامین مرغ در استان، از احتمال افزایش جوجهریزی نسبت به خردادماه امسال خبر داد و گفت: تمامی اتحادیههای دام و طیور هرمزگان نیز موظف هستند وضعیت دام و جوجهریزی را بهطور دقیق پیگیری کرده و گزارشهای مربوطه را به صورت منظم به سازمان جهادکشاورزی استان ارائه دهند.
رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان یادآور شد: این اقدامات با هدف تضمین امنیت غذایی استان هرمزگان و تامین کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان با کیفیت و قیمت مناسب انجام میشود و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با همکاری سایر دستگاههای ذیربط، نظارت دقیقی بر بازار و فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی خواهد داشت.