امروز : ۲۸ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۲۱
صفحه نخست | پیشنهاد سردبیر | بیش از ۸ هزار کودک زیر پنج سال قطره فلج اطفال در میناب را دریافت کردند

بیش از ۸ هزار کودک زیر پنج سال قطره فلج اطفال در میناب را دریافت کردند

منتشر شده در ۷ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۱۴
فلج اطفال

به گزارش پایگاه خبری قشم؛ به نقل از برنا از هرمزگان، غلام رحیمی گفت : در راستای واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان میناب تاکنون بیش از ۸۰ درصد کودکان میناب واکسینه شدند.

 کارشناس و مسئول مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت و درمان افزود : شروع این طرح از ۲ بهمن ماه تا پنج بهمن ماه در مرحله اول در حال انجام بود , لذا با توجه به آب گرفتگی معابر در مناطق سیل زده و روستاهای میناب واکسیناسیون با کندی انجام می شود که این کار منجر به تمدید واکسیناسیون تا پایان هفته جاری شد.

سمیره فخری افزود : جمعیت هدف در این طرح ۱۰ هزار و۱۲۴ نفر در قالب ۷۴ تیم بوده که امید این هست تا پایان وقت امروز به ۹۵ درصد جمعیت هدف نزدیک شویم و مناطق پرخطر و شناسایی شده مرزی که ورود اتباع بیگانه و تردد بین کشور های همسایه زیاد می باشد را به حداقل برسانیم .

 معاون بهداشتی شبکه بهداشت هم از واکسیناسیون در مناطق سیل زده میناب طی بازدید در منطقه عنوان داشت : مراقبتها به شدید در حال انجام هست و بیماریابها توسط مراکز بهورزان و خانه بهداشت ها همچنان در اولویت قرار گرفته و کلیه امور به خانه بهداشت درحال انجام هست.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=11003

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − 3 =

تبلیغات