امروز : ۱۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۲۷
صفحه نخست | اجتماعی | افزایش صدور کارت بازرگانی در قشم

افزایش صدور کارت بازرگانی در قشم

منتشر شده در ۲۲ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۵۱

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم گفت: ۷۸۰ فقره کارت بازرگانی از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه در این منطقه آزاد صادر شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۹۰ درصد افزایش یافت.

افزایش صدور کارت بازرگانی در قشم

به گزارش پایگاه خبری قشم، مسعود مورموگویی اظهار کرد: کارت های بازرگانی در این منطقه آزاد برای واحدهای تولیدی و غیر تولیدی یک ساله صادر می شود.

وی ادامه داد: در این مدت ۲۸۳ کارت بازرگانی در این جزیره تمدید شد که این رقم نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش دارد.

مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: : همچنین در این مدت یک‌هزار و ۹۲۳ پروانه کسب در این منطقه تمدید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال با رشد ۱۱ درصدی همراه بوده است.

مورموگویی برگزاری انتخابات اتاق اصناف برای نخستین بار در بین مناطق آزاد کشور را از دیگر دستاورهای این حوزه برشمرد و اضافه کرد: در راستای اجرای آیین نامه ماده ۸۸ قانون نظام صنفی برای نخستین بار در بین مناطق آزاد کشور انتخابات اتاق اصناف برگزار، ۱۸ کارگروه صنفی تشکیل و ۱۹ هزار واحد صنفی قشم و درگهان ساماندهی شد.

وی با تاکید بر امنیت غذایی و زیستی به عنوان یکی از رویکردهای پدافند غیرعامل، افزود: در هفت ماهه گذشته از سال جاری با افزایش بازرسی ها و گشت های ستاد تنظیم بازار با همکاری سایر دستگاه ها علاوه بر پیشگیری از احتکار و گرانفروشی ۳۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرهای قشم و درگهان معدوم شد.

جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود. منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود.

این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=25723

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 5 =