این طرح در قالب برنامههای دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان و با هدف بهبود الگوی تغذیه خانوارها اجرا شده است.
در راستای ارتقای سلامت تغذیهای و ترویج مصرف نان کامل در استان هرمزگان، نخستین نانوایی سنگک با رویکرد پخت نان کامل در منطقه سرخون بندرعباس آغاز به کار کرد.
این اقدام در چارچوب برنامههای دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان و با هدف بهبود الگوی تغذیه خانوارها صورت گرفته است.در مراسم بازدید از این نانوایی، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی، معاون فرماندار بندرعباس و رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی حضور داشتند.
مسئولان ضمن گفتوگو با نانوا و بررسی فرآیند پخت نان کامل، بر اهمیت توسعه این الگو در سطح استان تأکید کردند.
مهندس بنگلی، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان، در حاشیه این بازدید گفت:نان کامل، به عنوان یکی از ارکان تغذیه سالم، نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای مزمن دارد. راهاندازی این نانوایی، گامی عملی در جهت تحقق اهداف سلامتمحور استان است.
مسئولان حاضر در بازدید، بر حمایت از توسعه چنین طرحهایی در سایر مناطق استان تأکید کردند.