امروز : ۱۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۴۷
صفحه نخست | اجتماعی | استراتژی های هفت گانه نوآورانه دولت امارات

استراتژی های هفت گانه نوآورانه دولت امارات

منتشر شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۳۷
امارات

در تصویر و نموداری که مشاهده می کنید؛ به هفت استراتژی نوآورانه در پیشرفت کشور امارات اشاره شده است که بطور اجمال و خلاصه‌وار به آن خواهیم پرداخت.

۱- در حوزه حمل و نقل باید به این مهم اشاره نمود که هم اکنون امارات مدیریت ۶۵ بندر را در ۶ شش قاره جهان بر عهده دارد و شرکت های هواپیمایی امارات نیز در ۷۵ فرودگاه دنیا، خدمات مختلفی اعم از بار مسافر تا حمل و نقل هوایی را بر عهده داشته و جزء برترین های دنیا محسوب می شوند.

۲- در حوزه انرژی های تجدید پذیر و پاک نیز کشور امارات توانسته با ایجاد پارک خورشیدی محمد بن راشد، گام مهمی در حوزه انرژی های نو بردارد و در کنار آن با ایجاد نیروگاه هسته ای براکه، به عنوان دومین نیروگاه هسته ای خلیج فارس بعد از نیروگاه بوشهر، ۲۵ درصد برق کشور امارات را تأمین نماید.

۳- در حوزه فن آوری، کشور امارات توانسته است با کسب رتبه بالا در ایجاد دولت و شهر هوشمند به اقداماتی همچون ایجاد ده ها شرکت مرتبط با هوش مصنوعی، نیمه رسانا، میکروسیستم ها و همچنین ایجاد اولین دانشگاه و وزارتخانه هوش مصنوعی در دنیا بپردازد. دبی هم اکنون به عنون اولین شهر در جهان شناخته می شود که تمامی تراکنش های مالی آن از طریق تکنولوژی بلاکچین انجام می شود. لازم به ذکر است که سرمایه گذاری امارات در حوزه هوش مصنوعی به ۲/۵ میلیارد دلار رسیده است.

۴- در حوزه آموزش و تحصیلات با آموزش هوشمند جوانان و ایجاد بنیاد امارات و مرکز ابوظبی و مراکز فنی و حرفه ای، امارات توانسته است به سیاست پیاده سازی فن آوری های نوآورانه روز اروپا و آمریکا در میان جوانان خود بپردازد.

۵- امارات در حوزه سلامت با جدیت فراوان به این انتظار جامه واقعیت پوشانید که با توسعه داروسازی، بیوتکنولوژی و علوم زیستی، بتواند در این بخش از صادر کنندگان اصلی دارو در حوزه خلیج فارس قلمداد گردد بطوری‌که صادرات داروی امارات در سال ۲۰۲۰ به رقم ۵۶۲ میلیوت دلار رسیده در حالی که صادرات داروی ایران در همین سال به رقمی کمتر از ۱۰۰ میلیون دلار هم نرسید.

۶- در حوزه آب، امارات در سال های اخیر توانست به چالش بزرگ آب فائق آید و هم اکنون با ایجاد طرح های مختلف و همچنین جایزه یک میلیون دلاری برای یافتن راه حل جایگزین و پایدار برای جبران کمبود آب در جهان و استفاده از بخش های انرژی خورشیدی، نمک زدایی، تصفیه آب و روش های متنوع دیگر، هدف و انگیزه خود را به جهانی که به زودی با جنگ آب مواجه خواهد شد نشان دهد.

۷- در حوزه هوافضا نیز امارات توانسته با ایجاد آژانس چند ملیتی در سال ۲۰۲۰ با پیشرفت های خوبی همچون اعزام اولین کاوشگر بدون سرنشین به مریخ دست یابد و به زودی نیز طرح هایی با حمایت ناسا و شرکت های مطرح دنیا در این حوزه خاهد داشت.

امارات توانسته با دریافت و کسب علوم روز دنیا و گرفتن مشاوره از دانشمندان مطرح دنیا در سایه آرامش و رفاه ملت خود، راه ترقی و پیشرفت را بپیماید.

حال ما کجای این مسیر و پیشرفت قرار داریم؟ آیا زمان طلایی فعلی در فردای ما، باعث حسرت و خسران نخواهد شد؟

اشتراک گذاری خبر :
https://newsqeshm.ir/?p=8850

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 5 =