سردار “علی اکبر جاویدان” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: این طرح در راستای اجرای ابلاغیههای فراجا و پاسخ به مطالبات مردمی با هدف مقابله با حضور و تردد غیرقانونی اتباع بیگانه در سطح استان، بهویژه شهرستان میناب، با رصد اطلاعاتی و فنی اجرا شد.
وی افزود: در جریان اجرای این عملیات میدانی تیم های عملیاتی از سازمان اطلاعات انتظامی استان ، کارکنان انتظامی استان ، پلیس های تخصصی ، دریابانی و سایر دستگاه های خدماتی و با هدایت و فرماندهی معاون هماهنگ کننده استان با اقتدار اجرا و تعدادی از اتباع بیگانه فاقد مجوز قانونی اقامت که بهصورت غیرقانونی وارد کشور شده بودند، شناسایی، بازداشت و با هماهنگی مراجع ذیربط، فرآیند طرد و بازگشت آنها به کشورهای مبدأ در کوتاهترین زمان ممکن آغاز شد.
فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به استمرار این طرح در استان، بیان داشت : از جمله نتایج مهم طرح “هجرت” شناسایی و دستگیری تعداد قابل توجهی اتباع بیگانه غیر مجاز ، دستگیری تعدادی از فعالین در عرصه قاچاق سوخت ، توقیف ۴۷ دستگاه موتورسیکلت فاقد پلاک یا دارای پلاک مخدوش، ۱۲ دستگاه موتورسیکلت قاچاق، ۲ فروند موتورقایق غیرمجاز و ۵ دستگاه پمپ مکنده قاچاق مورد استفاده در انتقال غیرقانونی سوخت بوده است.
سردار جاویدان، حفظ امنیت و آرامش عمومی و مقابله با تهدیدات اقتصادی و اجتماعی ناشی از حضور غیرمجاز اتباع بیگانه را از اولویتهای فرماندهی انتظامی استان برشمرد و افزود: این طرح با اقتدار کامل، بهصورت مستمر و با بهرهگیری از ظرفیتهای میدانی و اطلاعاتی ادامه خواهد داشت.
وی با قدردانی از مشارکت مردم در گزارش تخلفات، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه جابهجایی یا بهکارگیری اتباع بیگانه فاقد مجوز، مراتب را بهسرعت از طریق تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
فرمانده انتظامی استان در پایان هشدار داد: بر اساس قوانین موجود، کارفرمایانی که اقدام به استخدام یا بهکارگیری اتباع غیرمجاز نمایند، تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و با برخورد قضایی مواجه خواهند شد.